k3.jpg

Vi har begge gennemgået DKK's opdrætter uddannelse samt DKK's hundeholder uddannelse. Ikke fordi vi forventer at blive hundeholdere (mere end 4+ hunde og 2+ kuld årligt) men der er nogle elementer i hundeholder uddannelsen som vi mener vi som små-opdrættere kan drage nytte af. Ligeledes har vi gennemgået DKK's MasterClass overbygning til opdrætteruddannelsen.

Vi føler os særdeles godt klædt på til vores opdræt, men for at styrke vores generelle viden om schæferhunden og opdræt heraf, samarbejder vi med mange veletablerede kenneler, og vi har stor respekt for at mange af disse kenneler har høstet meget stor erfaring gennem mange års opdræt. Netop erfaring er noget man ikke kan læse sig til, men kun opnår gennem års målrettet arbejde, så derfor er det med en vis ydmyghed vi jævnligt rådfører os med disse kenneler.

Kennel Listrup
c/o Birkedal
Rengevej 25
4660 Store Heddinge
Tlf: 3222 3222

     

Nina er 60 år gammel og arbejder til dagligt som stifts-sekretær. Nina's passion for hunde kommer gennem et langt liv med en eller flere hunde omkring sig.

I det daglige er det Nina der lægger meget vægt på træningen af vores hunde.

 

 

Bjørn er 63 år gammel og har siden 1997 været selvstændig indenfor IT, de sidste 16 år som Adm. Dir. i Dateltek ApS. Netop fordi Bjørn er selvstændig og driver forretning fra vores hjem, kan vi tilbyde vores hunde og hvalpe de bedste betingelser. Der er så godt som, altid nogen hjemme, og socialisering af hvalpe er mange gange nemmere når der altid er nogen til at drage omsorg for dette.
Der ud over har Bjørn gennemført Schæferhundeklubbens træneruddannelse samt H&H's hundeadfærd uddannelse.

 
 

Vi bor på en gård hvor vi har 2 indhegnede baner. Ca. 2500 m2 til almindelig hundehygge og en ca. 8000 m2 bane som er udlagt som reel træningsbane. Hertil kommer en ca. 400 m2 stor maskinhal som vi kan inddrage til træning i perioder hvor store mængder af vand eller sne, forhindre benyttelse af de normale faciliteter.

Vi er begge aktive omkring træning og udstilling af vores hunde. Vi træner typisk et par gange om ugen i Schæferhundeklubben ud over den daglige træning vi laver hjemme. Derud over har vi jævnligt hundene til socialisering med andre hunde.
Vi deltager også begge i forskellige skuer og udstillinger med hundene. Dette gør vi mest af alt for at få professionel bedømmelse af hundene. Vi sætter hundenes helbred og væsen i absolut højsæde og ikke så meget om de kan opnå præmier for det ene eller andet. Men selvfølgelig er en professionel bedømmelse også med til at afgøre vores hundes avlsmuligheder.

 

 

Kontakt Bjørn (2044 7079 / info@bjornbirkedal.dk) eller Nina (2168 3031 / info@ninabirkedal.dk)
- og aftal et besøg eller få en god hundesnak. Vi bor Rengevej 25, 4646 Store Heddinge